Vejledende priser

Healing og fjernhealing er et supplement til læge/dyrlæge m.v.

BEMÆRK! Det er i akutte situationer muligt at kontakte mig hvis der er behov for hurtig hjælp vha.fjernhealing  - helst via SMS 53546472 - så skal jeg hjælpe når jeg kan.

PRISER PÅ FJERNHEALING & HEALING

Pris aftales individuelt, alt efter jeres behov - de vejledende priser juni 2022 er:

FJERNHEALING (ud fra foto)

Fjernhealing: 1X fjernhealing 450 kr. (en hel behandling med fjernhealing varer ca.45 minutter)

Efterfølgende fjernhealinger 400 kr pr.gang

TILBUD til brug for hele "familien" - mennesker og dyr: 800 kr for ialt 120 minutters fjernhealing.

Har du hund eller hunde, er fjernhealing også en god ide -  se også min anden hjemmeside www.hundefamilien.dk

Ønskes der fjernhealing af f.eks - en hel familie - vennekredsen - et selskab - en hundeflok forsamlet en eftermiddag eller aften, vil det kunne aftales til en god pris

Prøvebehandling på fjernhealing af et menneske eller en hund/kat/hest koster 200 kr. Varighed ca.20-25 minutter.

Forventningsafstemning: Bemærk en prøvebehandling er kun en vareprøve og effekten må ikke ligestilles med en hel behandling.Det kan være en god ide at starte med en prøvebehandling hvis man blot er nysgerrig på at opleve hvad der sker under og efter en fjernhealing.

DIREKTE HEALING Det er  muligt at blive healet i klinikken i Odense N, eller healeren kan køre ud på Fyn & Omegn😀

Healing i klinikken koster 450 kr.

Hunde kan blive healet 25 m.fra klinikken, det koster 450 kr, det anbefales dog at de bliver healet i hjemmet som er mest trygt.

Healing på Fyn koster 600 kr for en hel behandling.

Healing uden for Fyn: Det er også muligt, så bliver det bare dyrere - fjernhealing kan være en løsning, eller at samle flere som skal heales ved samme arrangement.

Ønskes der healing af f.eks - en hel familie - vennekredsen - et selskab - en hundeflok forsamlet en eftermiddag eller aften lidt ud i fremtiden, vil det kunne aftales til en god pris😀

På messer og lignende: Vil der på et tidspunkt efter sommeren 2022 være mulighed for en prøvebehandling på healing, ca.20 minutter 100 kr for mennesker eller hunde.

Healing for gamle hunde: Ved særlige arrangementer og rundt omkring på Fyn vil der på et tidspunkt igen være mulighed for at få en prøvebehandling til sin "gamle hund" (8+ år)for kun 100 kr, det annonceres på mine 2 Facebooksider "Healer Per Arnt" samt "Hundefamilien.dk".

Betalingsform: Kontant eller bankoverførsel eller Mobilepay

Vil du gerne vide mere, eller vil du bare gerne heales? Læs på hjemmesiden og kontakt mig for yderligere information/aftaler. Per Arnt Rasmussen Mobil 53546472