På denne side vil der med kundernes tilladelse komme lidt udtalelser om deres oplevelser af healing hos Healer Per Arnt, det vises naturligvis så anonymt som det ønskes.

Man er også meget velkommen til at kommentere direkte på Facebooksiden Healer Per Arnt eller på Google søgning (søg på Healer Per Arnt).

Et par linier om healingen som må offentliggøres, modtages altid gerne fra nuværende/tidligere kunder.Det er en stor hjælp for mig i forhold til at kunne fortsætte med at hjælpe med healing, at rygtet spredes om den healing og fjernhealing jeg kan tilbyde mennesker og hunde.

Aktuelt er det mest healinger af hunde, som der henvises til.

November 2020

Lene skrev: " Per er dygtig, og meget behagelig. Per har hjulpet vores gamle hund via fjern healing, hun har det godt, og vi kan se/mærke på hende at det gør godt. Er også selv blevet healet af Per, det har været godt, det har hjulpet på spændinger. Jeg vil på det varmeste anbefale Per."

Janes mening: "Jeg kan kun anbefale at gøre brug af Per. Han har hjulpet Djengis på 3 år efter 4 store operationer med succes, men der var nyresten som ikke kunne behandles - Det hjalp Per med- så Djengis er rask nu". 

Charlotte & Carsten skrev: " I februar 2020 konstaterede dyrlægen, at vores 12-årige tæve, Miki, havde pletter på lungerne og gradvis ville få problemer med vejrtrækningen. Han gav hende maksimalt yderligere fire måneder at leve i. Vi kontaktede Per, og her ni måneder senere har hun det så godt som nogensinde. Ved hjælp af Pers stærke energier, empati og professionalisme er det lykkedes at øge Mikis livskvalitet. Vi søgte en healer, der arbejdede systematisk, velorganiseret og var serviceminded, og som gav kompetente feedbacks. Det har vi til fulde fundet i Per, og vi er meget taknemmelige for hans dybe indsigt, faglighed og store hjælpsomhed."

19/1 2020

K.skrev om fjernhealing af sin hund: "When LUKE JOHN had gotten “cancer treatment , for his Nasal cavity tumor “and support was needed. He helped LUKE in areas traditional veterinarian could not and brought him healing . He was able to maximize his chance of life . Luke is now 24 months way past the given time. It works many Blessings and Thanks 🙏🐩💙🌹💙🙏❤️"

10/11 2019:

A.skrev: " Min hund fik mærkbare positive, ændringer, efter Pers healing/behandling...  Hele Pers tilgang, ro,og kærlighed fyldte hele rummet.. Vær ikke i tvivl, men prøv det.."    I forbindelse med healing af en ældre hund.

25/12 2018:

I forbindelse med healing og rådgivning omkring et par søde hvalpe og deres hundeflok har Birthe Cirsovius Hahn fra Kennel Sublime Cirsovius været så venlig at omtale hele forløbet på sin blog.

Birthe skrev desuden på Facebook: " Per er en fantastisk dygtig healer både til mennesker og dyr. Mine bedste anbefalinger kan jeg give! Hans hjælp/healing har gjort en kæmpe forskel hos os! Per er en af de få hvor fjernhealing har en kæmpe effekt! Og så har han hjertet placeret på det rigtige sted."

April 2018:

M. skrev: ”Per har en fantastisk indføling med hund, og man kan nærmest se, hvordan hans energi strømmer over i hunden. En skånsom måde at hjælpe sin hund på. Prøv😘” Healing af 4 hunde og 1 menneske af forskellige årsager.

2017:

Hunden Thors menneskemor skrev: "Jeg Kan anbefale Per som fjernhealer. Han Har hjulpet vores Lille hund,som var traumatised pga daarlig hundedressør.Han er helt OK nu.Vi bor I Australien." - Fjernhealing af hunden Thor pga. chok/traume og social stress.

Hunden Smillas menneskemor skrev: ”Jeg vil meget gerne takke dig for at hjælpe Smilla. Det gjorde en forskel for både hende og os. Tror måske vi havde opgivet håbet og fået hende aflivet, hvis det ikke var for dig. ” - Fjernhealing og efterfølgende healing af hunden Smilla pga.chok/traume og fysisk skade i bagpartiet.

J.skrev: "Kan anbefales.Han er dygtig til både mennesker og dyr." - Healing af 2 mennesker og 2 hunde af forskellige årsager.

2018: Et sår der ikke ville hele: Det første billede er vedkommendes hund umiddelbart før fjernhealing mandag aften, billede 2 er fra tirsdag aften, og billede 3 fra fredag aften, alle i samme uge.Der er ca.45 km mellem hund & healer.Fotograf er hundens menneske.