En god etik og gensidig tillid er vigtigt for mig.

Alle jeg healer på, hvad enten det er direkte healing eller fjernhealing får den healing som netop de har brug for på det givne tidspunkt, for at behandle ubalancer og hente fornyet energi og livslyst.

Jeg er en omhyggelig og empatisk healer.

Jeg anvender forskellige healingsmetoder som tilpasses den enkelte.

Healing må ikke stå istedet for f.eks at søge lægehjælp. Er der situationer hvor healing ikke er nok, henviser jeg til andre relevante behandlere. Jeg udøver ikke lægeforbeholdt virksomhed.

Børn/unge under 18 år heales kun med forældres accept.

Personer som nylig har indtaget alkohol, narkotika eller er under behandling med psykofarmaka/stærk medicin heales som udgangspunkt ikke.

NB! Spørg hvis i tvivl!

Har du f.eks pacemaker, mavebælte eller har fået organer transplanteret vil jeg gerne vide det inden healingen så jeg kan tage hensyn til dette i healingen.

Tavshedspligt: Oplysninger om private forhold og andre personlige oplysninger som kommer frem i forbindelse med behandlingen behandles fortroligt.

Såfremt du/I er tilfredse med behandlingen: Fortæl gerne andre om det!

Såfremt du/I er utilfredse med behandlingen? :Hvis det skulle forekomme, så fortæl mig om det, så jeg kan blive bedre.

Datalovgivning/GDPR: EU-Persondataforordning: Den 25. maj 2018 trådte EU-persondataforordningen i kraft. EU-persondataforordningen er lavet for at beskytte persondata.

I forbindelse med at du via Messenger/Email/SMS/Mobil bestiller en behandling eller tilmelder dig et arrangement hos mig, benytter jeg kun de informationer jeg derved får til at besvare din henvendelse samt evt. til fremsendelse af faktura/kvittering til dig.

Når du bestiller en hel fjernhealing, får du som udgangspunkt efterfølgende tilsendt oplysninger om selve healingen på email, eventuelt i Messenger eller SMS. Jeg gemmer dine emails m.v. så længe du selv ønsker det/er aktiv kunde hos mig - har du ikke været aktiv kunde i 2 år slettes emails i februar.

Såfremt du ønsker at abonnere på mit Nyhedsbrev, slettes du af modtagerlisten såfremt du selv ønsker det, men du får tilbuddet om at blive slettet af listen hvert år i februar.Jeg deler aldrig dine informationer med andre.

Øvrige oplysninger:

"Healer Per Arnt" er en ikke-momsregistreret hobbyvirksomhed med det formål

1) at hjælpe mennesker og dyr med healing/ evt.rådgivning

2) at heale til en pris så alle kan være med.

"Healer Per Arnt" er Per Arnt Rasmussen, Bakkeskråningen 63, 5270 Odense N.

Mobil 53546472 Email: healing@nalnet.dk 

Facebook: Find mig også på Facebook - søg på Healer Per Arnt